We use cookies to give you a better browser experience.
We do not collect any user information and/or share user information to third parties.

Assessment

Assessment

Onze unieke leiderschap assessment maakt zichtbaar wat jouw onbewuste potentieel is. Dit gaat jouw helpen om je eigen unieke leiderschap te ontwikkelen en in de praktijk in te zetten. Met hetzelfde assessment kunnen we ook de dynamiek in een team en de cultuur van een organisatie inzichtelijk maken. Waarmee ook voor jouw zelf duidelijk wordt hoe jouw leiderschap zich verhoudt tot het team en de organisatie waar jij deel van uitmaakt of leiding aan geeft.

Wij hebben de data van meer dan tienduizend mensen in management en leiderschap rollen. En kunnen hiermee jouw leiderschap zichtbaar maken en zien waar jouw unieke kracht ligt. En we kunnen laten zien wat de cultuur is in jouw organisatie.

Voor deze assessments werken we met het intrumentarium van de Odincompany.

Wij zijn gecertificeerde experts van de instrumenten. En als organisatie een gecertificeerde partner.
Ga naar:
DBVP beelden die bewegen
Adviseert en coached mensen die op zoek zijn naar verdieping en groei in zowel hun persoonlijke als professionele ontwikkeling, met een focus op leiderschap en cultuur.
DBVP stemmen die spreken
Ontwerpt en realiseert leertrajecten op het gebied van professionalisering, leiderschap, management en cultuur met veel aandacht voor je persoonlijk en professionele ontwikkeling. 
DBVP heldere gedachten
Ondersteunt organisaties bij hun ontwikkelings- en transformatieopgave vanuit veranderkundig en psychodynamisch perspectief. Waarbij het leer en verandervermogen op basis van het potentieel van mensen centraal staat.
DBVP Praktische ideeën
Is een werkgemeenschap van betrokken professionals die het vakgebied van organisatieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en cultuur vanuit het organisatiekundig en psychodynamisch perspectief verder wil ontwikkelen.

Beelden
die Bewegen

Stemmen
die Spreken

Heldere
Gedachten

Praktische
Ideeën


Photo’s and Text propriety of:

De Baaij, Verbeeten & Partners BV
Jonkershof 16, 6561 AL Groesbeek

All Rights Reserved

Contact