We use cookies to give you a better browser experience.
We do not collect any user information and/or share user information to third parties.

Boardroom Teaming

Boardroom Teaming

Teams zijn de belangrijkste bouwsteen in organisaties. Niet voor niets. We verwachten van teams dat ze samenwerken om meerwaarde te genereren.

Onze benadering van teamwork helpt teams om samen beter te begrijpen wat hun opgave is, welke ambities ze hebben en hoe ze door beter en meer samenwerkingsgedrag hun meerwaarde kunnen versterken.

We hanteren een multidisciplinaire benadering waarmee we samen met het team effectief inzicht krijgen in de samenwerkingsvraagstukken en het ontwikkel potentieel.

We gebruiken daarvoor ondermeer de methodologisch benadering van “Teaming”, gecombineerd de inzichten van de sociotechniek, teamdynamica en sociaal psychology.

In een Team Action Learning benadering gaan we gaan we experimenteren en leren om de meerwaarde door samenwerking te optimaliseren.

Wij gaan samen deze uitdaging aan om uiteindelijk op zowel individueel als op groep niveau beter te begrijpen wat samenwerken inhoudt en hoe je daar samen met anderen vorm aan kunt geven.
Ga naar:
DBVP beelden die bewegen
Adviseert en coached mensen die op zoek zijn naar verdieping en groei in zowel hun persoonlijke als professionele ontwikkeling, met een focus op leiderschap en cultuur.
DBVP stemmen die spreken
Ontwerpt en realiseert leertrajecten op het gebied van professionalisering, leiderschap, management en cultuur met veel aandacht voor je persoonlijk en professionele ontwikkeling. 
DBVP heldere gedachten
Ondersteunt organisaties bij hun ontwikkelings- en transformatieopgave vanuit veranderkundig en psychodynamisch perspectief. Waarbij het leer en verandervermogen op basis van het potentieel van mensen centraal staat.
DBVP Praktische ideeën
Is een werkgemeenschap van betrokken professionals die het vakgebied van organisatieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en cultuur vanuit het organisatiekundig en psychodynamisch perspectief verder wil ontwikkelen.

Beelden
die Bewegen

Stemmen
die Spreken

Heldere
Gedachten

Praktische
Ideeën


Photo’s and Text propriety of:

De Baaij, Verbeeten & Partners BV
Jonkershof 16, 6561 AL Groesbeek

All Rights Reserved

Contact