We use cookies to give you a better browser experience.
We do not collect any user information and/or share user information to third parties.

Executive Counseling

Executive Counseling

Het doel van onze Executive Counselling is om u te helpen bij het bereiken van uw professionele en persoonlijke doelstellingen. Onze Executive Counseling is een veilige en vertrouwelijke plek waar u kunt praten over de uitdagingen die u ervaart als senior executive in een bedrijf of organisatie. Uitdagingen die u ervaart  aangaande de strategische opgave van uw organisatie. Uitdagingen die te maken hebben met uw eigen rol als Executive en in uw leiderschap. Of uitdagingen die meer in de persoonlijke sfeer liggen.

Als leider in een bedrijf of organisatie kan het soms eenzaam voelen om te praten over de uitdagingen waarmee u geconfronteerd wordt. Uw eigen vraagstukken kunnen niet altijd besproken worden met collega's of ondergeschikten. Dit is waar Executive Counselling van pas komt. Onze ervaren counselors zijn er om u te helpen uw stressoren te identificeren en te overwinnen, en om u te ondersteunen bij het ontwikkelen van effectieve coping-strategieën die u kunnen helpen bij het omgaan met de druk die u ervaart.

Bij executive counselling begrijpen we dat de uitdagingen waarmee u geconfronteerd wordt, niet alleen beperkt zijn tot uw professionele leven. Persoonlijke problemen kunnen net zo goed een impact hebben op uw werk en uw vermogen om effectief te functioneren als leider. Onze counselors zijn er om u te ondersteunen bij het aanpakken van deze uitdagingen, zodat u zowel persoonlijk als professioneel kunt groeien.

Onze Executive Counselling  is gebaseerd op vertrouwen en vertrouwelijkheid. U kunt erop vertrouwen dat alles wat u bespreekt in onze sessies strikt vertrouwelijk blijft. Dit betekent dat u vrijuit kunt praten over uw uitdagingen en zorgen, wetende dat u in een veilige omgeving bent waar u kunt groeien en bloeien als persoon en als leider.

Dus als u op zoek bent naar een manier om uw stress te verminderen, uw persoonlijke groei te bevorderen en uw professionele succes te vergroten, dan is executive counselling wellicht iets voor u. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken en een evenwichtiger, bevredigender leven te leiden.
Ga naar:
DBVP beelden die bewegen
Adviseert en coached mensen die op zoek zijn naar verdieping en groei in zowel hun persoonlijke als professionele ontwikkeling, met een focus op leiderschap en cultuur.
DBVP stemmen die spreken
Ontwerpt en realiseert leertrajecten op het gebied van professionalisering, leiderschap, management en cultuur met veel aandacht voor je persoonlijk en professionele ontwikkeling. 
DBVP heldere gedachten
Ondersteunt organisaties bij hun ontwikkelings- en transformatieopgave vanuit veranderkundig en psychodynamisch perspectief. Waarbij het leer en verandervermogen op basis van het potentieel van mensen centraal staat.
DBVP Praktische ideeën
Is een werkgemeenschap van betrokken professionals die het vakgebied van organisatieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en cultuur vanuit het organisatiekundig en psychodynamisch perspectief verder wil ontwikkelen.

Beelden
die Bewegen

Stemmen
die Spreken

Heldere
Gedachten

Praktische
Ideeën


Photo’s and Text propriety of:

De Baaij, Verbeeten & Partners BV
Jonkershof 16, 6561 AL Groesbeek

All Rights Reserved

Contact