We use cookies to give you a better browser experience.
We do not collect any user information and/or share user information to third parties.

Filosofie

Filosofie

Wij gaan met mensen, professionals, managers en leiders die hun toekomst willen vormgeven diepgaande gesprekken aan over relevante ontwikkelingen in hun (inter)nationale context, met oog voor maatschappelijke aspecten. Om dit te vertalen naar urgente en noodzakelijke veranderingen voor individuen, teams en de organisatie.

We zijn van mening dat het vrijmaken en benutten van individuele sterke punten en talenten nodig is om de energie te genereren die nodig is om samen te werken en een stroom van vooruitgang te creëren. Wij kunnen deze vooruitgang bereiken door beter om te gaan met de dynamiek en complexiteit van onze omgeving, en zelfs de controle over deze ontwikkelingen te nemen.

Dit kunnen we bereiken door onze uitgebreide ervaring en kennis te combineren met creativiteit en innovatie. We hanteren daarbij zowel bedrijfskundige en bedrijfseconomische principes als organisatie- en veranderkundige principes. Dit stelt ons in staat om zowel multidisciplinair als systematisch te werken met mensen, teams en organisaties.

Wij zijn toegewijd aan het ontwikkelen van individuen, het verbeteren van de samenwerking in groepen en teams en de ontwikkeling van de organisatie als geheel. Wij zullen dit realiseren met inachtneming van de strategische ambities en de maatschappelijke relevantie.

Wij zijn van mening dat iedereen, ongeacht hun achtergrond of startpositie, het potentieel heeft zich te ontwikkelen en te groeien. Door samen te werken, kunnen we dit potentieel vrijmaken voor individuen, teams en organisaties, wat leidt tot een groter succes voor individuen, teams en organisaties.

Wij zijn van mening dat iedereen, ongeacht hun achtergrond of startpositie, het potentieel heeft zich te ontwikkelen en te groeien. Door samen te werken, kunnen we dit potentieel vrijmaken voor individuen, teams en organisaties, wat leidt tot een groter succes voor individuen, teams en organisaties.

We zullen je ondersteunen en begeleiden als je klaar bent om de controle over je ontwikkeling over te nemen en de toekomst van je team of organisatie vorm te geven.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen de noodzakelijke veranderingen en ontwikkelingen te omarmen voor een succesvolle toekomst.

Ga naar:
DBVP beelden die bewegen
Adviseert en coached mensen die op zoek zijn naar verdieping en groei in zowel hun persoonlijke als professionele ontwikkeling, met een focus op leiderschap en cultuur.
DBVP stemmen die spreken
Ontwerpt en realiseert leertrajecten op het gebied van professionalisering, leiderschap, management en cultuur met veel aandacht voor je persoonlijk en professionele ontwikkeling. 
DBVP heldere gedachten
Ondersteunt organisaties bij hun ontwikkelings- en transformatieopgave vanuit veranderkundig en psychodynamisch perspectief. Waarbij het leer en verandervermogen op basis van het potentieel van mensen centraal staat.
DBVP Praktische ideeën
Is een werkgemeenschap van betrokken professionals die het vakgebied van organisatieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en cultuur vanuit het organisatiekundig en psychodynamisch perspectief verder wil ontwikkelen.

Beelden
die Bewegen

Stemmen
die Spreken

Heldere
Gedachten

Praktische
Ideeën


Photo’s and Text propriety of:

De Baaij, Verbeeten & Partners BV
Jonkershof 16, 6561 AL Groesbeek

All Rights Reserved

Contact