We use cookies to give you a better browser experience.
We do not collect any user information and/or share user information to third parties.
Rene de Baaij
+31(0) 641 9242 75
rene@dbvp.nl
Als consultant, coach en bestuurslid is het mijn passie om organisaties, teams en individuen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Mijn doel is om hen te ontwikkelen tot invloedrijke professionals en leiders die de toekomst van de organisatie kunnen veranderen. Dit omvat het helpen van mensen om verbinding te maken met de wereld om hen heen en hen richting, perspectief en ondersteuning te bieden bij het bereiken van hun doelen.

Mijn expertise en persoonlijkheid helpen individuen hun leiderschapspotentieel te bereiken. Deze aanpak biedt de mogelijkheid voor significante veranderingen en nieuwe concepten die binnen hun organisaties kunnen worden geïmplementeerd. Ik heb een professionele achtergrond in zowel bedrijfsmanagement (waaronder bedrijfskunde, informatietechnologie en logistiek) als organisatieontwikkeling (waaronder organisatiepsychologie en change management). Daarnaast heb ik uitgebreide ervaring op het gebied van strategie, leiderschap, cultuur en innovatie, evenals organisatorische transformatie, marktuitbreiding en bedrijfsgroei.

Ik ben van nature geneigd naar innovatie en verbinding, en ik geniet ervan om samen met anderen onbekend terrein te verkennen. Bovendien blink ik uit in het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen, loyaliteit en onwankelbare toewijding.

Mijn professionele reis heeft me naar Nederland, Europa, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Azië, India en Afrika gebracht. Ik heb samengewerkt met diverse groepen en mensen, van grote bedrijven tot kleine ondernemingen, overheden tot non-profitorganisaties, en van zware industrieën tot financiële bedrijven.
Marie-José Verbeeten
+31(0) 642 704 910
marie-jose@dbvp.nl
Mijn kracht ligt in het stimuleren van de ontwikkeling van mensen en hun organisaties. Ik ben een bruggenbouwer pur sang die de verbinding en het samenzijn weet te realiseren die nodig is voor de toekomst van alle betrokkenen. Daarbij staat respect en rechtvaardigheid voor mensen voorop.

Als directeur, HRM-manager en Senior HR-adviseur weet ik uit ervaring hoe weerbarstig te dagelijks praktijk kan zijn. Een praktijk waarin we soms gehaast en met onvoldoende gevoel voor de context onze kortetermijndoelstellingen najagen. Ik zie het als mijn rol om te zorgen dat processen zo verlopen dat er sprake is van weloverwogen besluitvorming, gebalanceerde belangenafweging en een eindresultaat waarin iedere betrokkene zich kan vinden.

Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om individuele casuïstiek in de sfeer van arbeidsverhoudingen tot beleidsvraagstukken op het gebied van in-, door- en uitstroom of arbeidsvoorwaarden die gelden voor een gehele organisatie.

Mijn ervaring strekt zich uit van de private tot de publieke sector en van midden en klein bedrijf tot grote concerns.

Mijn achtergrond als jurist gecombineerd met mijn brede werkervaring in diverse sectoren en diverse rollen maken dat ik vanuit meerdere perspectieven en in meerde situaties effectief kan zijn.

Ga naar:
DBVP beelden die bewegen
Adviseert en coached mensen die op zoek zijn naar verdieping en groei in zowel hun persoonlijke als professionele ontwikkeling, met een focus op leiderschap en cultuur.
DBVP stemmen die spreken
Ontwerpt en realiseert leertrajecten op het gebied van professionalisering, leiderschap, management en cultuur met veel aandacht voor je persoonlijk en professionele ontwikkeling. 
DBVP heldere gedachten
Ondersteunt organisaties bij hun ontwikkelings- en transformatieopgave vanuit veranderkundig en psychodynamisch perspectief. Waarbij het leer en verandervermogen op basis van het potentieel van mensen centraal staat.
DBVP Praktische ideeën
Is een werkgemeenschap van betrokken professionals die het vakgebied van organisatieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en cultuur vanuit het organisatiekundig en psychodynamisch perspectief verder wil ontwikkelen.

Beelden
die Bewegen

Stemmen
die Spreken

Heldere
Gedachten

Praktische
Ideeën


Photo’s and Text propriety of:

De Baaij, Verbeeten & Partners BV
Jonkershof 16, 6561 AL Groesbeek

All Rights Reserved

Contact